Hårvård

4 september, 2015 , In: Skönhet
0

Jag provade Air bar i Moodgallerian igår. Det är precis som det låter en bar där du kan få håret fixat! Håret tvättas och fönas sen kan du välja från en meny av olika lockar, volym eller rakt. Roliga namn på menyn, va-va- woom, lock it up och straight out b.l.a.  Du får kaffe eller te, skulle ju vara extra kul om men kunde få ett glas bubbel!

Iden är ju toppen, jag kommer ihåg när jag var i London, då fanns sådana här ställen på nästan alla varuhus. Tänk vad skönt att få håret fixat innan en fest eller middag. Jag tycker det är det tråkigaste av allt när man gör sig i ordning.

Jag blev jätte nöjd och i dag när jag vaknade såg jag lika dan ut i håret:)

2015-09-03 16.46.40

2015-09-03 16.45.17

Jag ska ta ut mina extentions nästa vecka och se hur mitt eget hår ser ut. Är sugen på en lite kortare frisyr, men vet att jag kommer ångra mig. Någon gång ska jag bara klippa av det!

Sienna-Miller-551522Sienna Miller är så fin i håret jämt. Den här frisyren har jag varit sugen på ett tag nu.

Mina bästa tips att få bra volym i lite fint tunt hår som jag har är torrschampo. Jag tycker bäst om Björn Axen`s volymspray och torrschampo.

axen1

 

axen

REKOMMENDERAT
16 mars, 2016

Turkos

livet, Resa
LÄS MER
25 augusti, 2015

Naglar och nyttigheter

livet, Skönhet
LÄS MER
11 augusti, 2015

Dagen skönhets tips

Skönhet
LÄS MER
There are no comments yet. Be the first to comment.

KOMMENTERA

Sara


Jag heter Sara, är 39 år och gift med Micke. Vi har två barn och bor i Stockholm. Vi har ett underbart litet landställe i skärgården, där vi spenderar mycket av vår fritid. Vi älskar att resa och gör det så ofta vi kan. Här i bloggen vill jag dela med mig av våra resor runt om i världen och tipsa er om fantastiska ställen. Självklart kommer jag som hudterapeut dela med mig av mina favoriter inom hudvård och makeup.
Läs mer

Kategorier

Instagram