Make up och hygien

10 september, 2015 , In: Skönhet
0

 

 

Det är viktigt att rengöra sina Make up penslar regelbundet. Det är både bra för penseln att få lite ompyssling men framförallt samlas det smuts, sminkrester och fett i penslarna. Jag kar haft en del kunder på min salong där man kunde se att de hade mycket orenheten vid kindbenen och när jag frågade, så var det just så att de slarvade med rengöringen av sin Rouge borste!  Jag rengör min penslar som jag använder dagligen, ca en gång i veckan. Först tvättar jag försiktigt med schampo och sköljer noga, sen får penseln torka och sen sprayar jag den med ett antibaktriellt medel. Den här sprayen kan man använda på torr pensel också bara för att snabbt få bort eventuella bakterier.

2015-09-10 12.24.59

2015-09-10 12.23.57Den här sprayen har jag köpt på Sephora.

REKOMMENDERAT
16 augusti, 2015

Skärgården

livet
LÄS MER
30 november, 2015

Advent

livet
LÄS MER
16 augusti, 2015

Sommarfavoriter

livet, Skönhet
LÄS MER
There are no comments yet. Be the first to comment.

KOMMENTERA

Sara


Jag heter Sara, är 39 år och gift med Micke. Vi har två barn och bor i Stockholm. Vi har ett underbart litet landställe i skärgården, där vi spenderar mycket av vår fritid. Vi älskar att resa och gör det så ofta vi kan. Här i bloggen vill jag dela med mig av våra resor runt om i världen och tipsa er om fantastiska ställen. Självklart kommer jag som hudterapeut dela med mig av mina favoriter inom hudvård och makeup.
Läs mer

Kategorier

Instagram