Skönhet i skärgården

15 juli, 2016 , In: livet, Skönhet
1

Här ute på ön så är det ju skönt att bara slappna av och inte bry sig så mycket om hur man ser ut, men jag vill ändå pyssla om min hud och känna mig fräsch.

Lait Corporel BB Milk är en återfuktande kropps creme som jämnar ut hudtonen och ger huden en vårdande lyster.  Lait Corporel BB Milk anpassar sig efter din naturliga hudton och efterlämnar en solkysst och naturligt vacker färg. Den doftar också jätte gott av citrus.

Maria Åkerberg AHA & jojoba scrub är en ekologisk och mild peeling.  Fördela AHA & Jojoba Scrub på torr hud. Använd AHA & Jojoba Scrub som ansiktsscrub efter Cleansing, 2 gånger/vecka eller efter behov. Massera med mjuka, cirklande rörelser. Undvik huden runt ögonen.  AHA & Jojoba Scrub passar också vid manikyr eller pedikyr. Massera nagelbanden med AHA & Jojoba Scrub så peelas torr och död hud bort.

Bio Oil är en ny favorit för mig!

Bio-Oil är en hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud. Bio-Oil fungerar också bra som återfuktare och förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.

Bio-Oil innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig och därmed minskar förekomsten av rynkig och lös hud. B

Bio-Oil är en jätte bra produkt mot ärr och hudbristningar och produkten rekommenderas av läkare/apotekare/barnmorskor. Toppen……

Beauty flash balm följer med mig vart jag än är. Den återfuktar huden i ansiktet och ger en fin lyster. Perfekt att ha bara eller under en foundation. Doftar ljuvligt…

Om man inte vill sola men ändå känna sig lagom gyllenbrun så använder jag St tropez everyday tinted bodylotion. Den ger lagom färg och på kroppen och har en behaglig doft. Ha en fin sommar……

 


2016-07-13 12.48.59
2016-07-13 12.49.13 2016-07-13 12.49.40 2016-07-13 12.50.17 2016-07-13 12.51.03 2016-07-13 12.52.21 2016-07-13 12.52.37

REKOMMENDERAT
11 februari, 2016

Vilken resa

livet, Resa
LÄS MER
18 augusti, 2015

Morgonyoga

livet
LÄS MER
8 juli, 2016

Midsommar

livet, Resa
LÄS MER
There are no comments yet. Be the first to comment.

KOMMENTERA

Sara


Jag heter Sara, är 39 år och gift med Micke. Vi har två barn och bor i Stockholm. Vi har ett underbart litet landställe i skärgården, där vi spenderar mycket av vår fritid. Vi älskar att resa och gör det så ofta vi kan. Här i bloggen vill jag dela med mig av våra resor runt om i världen och tipsa er om fantastiska ställen. Självklart kommer jag som hudterapeut dela med mig av mina favoriter inom hudvård och makeup.
Läs mer

Kategorier

Instagram