Jag är tillbaka

25 april, 2017 , In: livet
0

Ibland tar men en paus, men nu är jag tillbaka. Har ju hunnit med lite resor på de här månaderna som jag ska skriva om, men först lite från landet.

Vi firade Påsken på Stora Flatskär och det var första gången i år jag landade där. Det är alltid så härligt att komma dit efter en lång vinter. Ja nu är ju det fortfarande vinter typ, så det var galet kallt, men vi fick två dagar med solsken iallafall:))

Det blev påsklunch, påskpynt och påskharen kom på besök. Alla små gästhus var bebodda med glad gäster och långhelgen blev fantastik.

Vi hade också vår årliga båttur till Nynäshamn för ett lunch stopp på Kroken!

Glad påsk….

IMG_0781

IMG_0742

IMG_0778 IMG_0768 IMG_0773 IMG_0760 IMG_0752 IMG_0749

IMG_0756IMG_0779

REKOMMENDERAT
11 februari, 2016

Cape town

livet, Resa
LÄS MER
12 augusti, 2015

I dag

livet, Mode
LÄS MER
24 februari, 2016

Sockrad och klar

Skönhet
LÄS MER
There are no comments yet. Be the first to comment.

KOMMENTERA

Sara


Jag heter Sara, är 39 år och gift med Micke. Vi har två barn och bor i Stockholm. Vi har ett underbart litet landställe i skärgården, där vi spenderar mycket av vår fritid. Vi älskar att resa och gör det så ofta vi kan. Här i bloggen vill jag dela med mig av våra resor runt om i världen och tipsa er om fantastiska ställen. Självklart kommer jag som hudterapeut dela med mig av mina favoriter inom hudvård och makeup.
Läs mer

Kategorier

Instagram